7.2.08

7.2. La Societe du Cochon (brasserie/yläkerta) 2008 check

7.2.2008 Lounas @ La Societe du Cochon (brasserie)
Simpukkakeitto tomaatein, paistettua puna-ahventa ja ratatouille, 20 €

Possukerhon yläkerran edellisestä visiitistä olikin kulunut jo kosolti aikaa, joten vuoden 2008 ensimmäinen testi oli enemmän kuin paikallaan. Annokset olivat mainioita ja palvelu peruspuolin ok, eli pöytävaiheessa ripeä, mutta muutamin kohdin heikoissa kantimissa. Enemmän alla.

Plussat
+ Kolme tähteä, ja
+ Ihana simpukkakeitto!
+ Puna-ahven, onnistunutta (low-carb vain varauksin)

Miikat
- Mutta asiakasta ei huomata riittävän nopeasti (ellei olisi ollut pöytävarausta, olisi jonokuolema ollut varma juttu pöytiinohjausta odottaessa). Ihan oikeasti, tästä ei olisi ollut täyden koulukympin lounas kaukana, mutta alussa alkoi harmittaa jo venttailu tyhjän panttina, varsinkin kun pöytävaraus oli tehty.

Saldo
Erinomaiset annokset, ja toki omasta rahasta jo vähän ohi, mutta jos laskee saavansa kaksi annosta 20 €:lla, saldo ei ole paha ollenkaan. Yläkerran palvelu on omaa luokkaansa alakertaan verrattuna. Mutta, kaikki ei ole hyvin, sillä kyllä nuo alakerran pettymykset (unohdetut tilaukset ym.) vaan vaikuttavat Possukerhon brändimielikuvaan. Kolme tähteä ruoasta, ja alun pöytäänohjausdissausta lukuunottamatta palvelukin kohdallaan. Skarppausta siihen palveluun!

0 kommenttia: