21.2.08

21.2. La Societe du Cochon (café): huippukeitto ja salaattivedätys

21.2.2008 Lounas @ La Societe du Cochon
Listalla: Mustajuurikeitto, 7,50 €
Päivän salaatti (tonnikala-katkarapu), 8,40 €

Possukerho tuntuu olevan Toimitukselle helppo valinta. Sijainti puhuu puolestaan, ja keskimäärin myös laatu. (No, olihan Baker'skin aiemmin usein kohteena, kunnes rimanalitukset alkoivat). Tänään paikalle houkutti se pääasia - lounaslista - ja erityisesti mustajuurikeitto. Ohessa tarkemmin.

Plussat
+ Ihana mustajuurikeitto
+ Keiton kruunaavat valkosipulileipäkrutongit

Miikat
- Salaatti kokonaisuutena. Paremman olisi tehnyt itse 1/4-hintaan kahdessa minuutissa. Ei jäänyt hyvä maku suuhun.
- Kuiva hiutaletonnikala
- Tarjoilija, joka osasi kävellä ohi, vaikka puhuttelin suoraan ja silmiin katsoen. Toi voi toimia Steissin feissareita väistellessä, mutta ravintolassa iso "Ei Näin". (No sama tarjoilija näytti kyntensä myös keittiöntiskillä, eli keittiöstaffin piti soittaa kelloa saadaakseen tarjoilijan huomion - ja annoksen sitäkautta pöytään).

Kyssät
? Bratwurst & perunasalaatti -lounasvaihtoehto jäi kokeilematta, olisi varmaan ollut salaattia miellyttävämpi, naapuripöytään viety annos näytti erittäin hyvältä?

Saldo
7,50 € keitto oli todella mahtava vastine rahalle. Tälläistä et tekisi itse. Sopivan kevyt (ei liian kermainen, ei liian ahdettu) ja herkullinen. Ihan itsessään jo kolmen tähden suoritus. 8,40 € salaatti taas oli kaikkea muuta kuin hintansa väärti. Mielikuvitukseton, kuiva, äärimmäisen tavanomainen ja heikolla hiutaletunalla täytetty. Kaupan noutotiskistä saatu parempia. Surku, sillä hyvää ruokaa ei haluaisi haukkua. Mutta nyt ei muuta voi. Salaatti vain yhden tähden arvoinen. Näinollen kokonaisuus kahteen tähteen. Ja hei, tarjoilupuolelle skarppausta edelleen!

0 kommenttia: