18.2.08

18.2. I Love Food: uusi lista ja siirto tarkkailuluokalle

18.2.2008 Lounas @ I Love Food
Listalla: Pieni salaatti, 6,90 €
Medium-kokoinen salaatti, 8,20 €

Lukijaäänestysten kestosuosikki, Kampin keskuksen I Love Food uudisti lounaskonseptinsa. Uutta on lämmin buffa ja annoksiin kuuluva limu. Valitettavasti valopilkut jäivätkin sitten oikeastaan limu-option varaan (sekin vain pahvimukista tarjottuna). Sanottua: "tämähän on ihan kotipizzaa ilman pizzapohjaa". Ohessa tarkemmin.

Plussat
+ Limu kuuluu nykyään hintaan

Miikat
- Purkkiruokaa, purkkiruokaa, eikö enää muuta kuin eineksiä? Lohikin on siirtynyt lämpimän buffan puolelle.
- Ainekset tuntuvat edelleen vain halpenevan, köyhtyvän
- Lämpimät keittiöannokset ovat poistuneet kokonaan
- Pahvimukit... pahvimukit!!! (Oikeesti!)

Kyssät
? Hiljaiseksi vetää, mikä tämä juttu oikein on. Entinen tasokkuusfiilis on tipotiessään ja olo kuin keskimääräisellä pizzakebabilla.
? Lämmin buffa. Emme syöneet, vaikka tarkoitus oli juuri sitä kokeilla. Vetiseltä näyttänyt lohi, kolmea sorttia perunaa ja kultaraksitason pizzaslicet eivät tosiaan houkuttaneet kokeilemaan.

Saldo
6,90 € pikkusalaatti ja jopa mediumsalaatti hieman tyyriimpänä on edelleen kohtuudella hintansa väärti, mutta kokonaisuus häkellytti. Ingredienttien taso on pudonnut, ja alkuvuoden "valitse itse" -uudistuskin jää sitä kautta melko merkityksettömäksi. Kun lisäksi uusi lämmin buffa näyttää olevan aika ikävästi "mättöä", epäilyttämään jää, onko ravintola tässä saavuttanut luonnollisen kehityskaarensa (s.o. lehmän häntä). Toimituksella ole oikein muuta mahdollisuutta kuin todeta tosiasiat: Ei kiitos, I Love Food, ei näin, koittakaa nyt ihmiset oikeasti skarpata! Yksi tähti suorituksesta ja sijoitus tarkkailuluokalle.

0 kommenttia: