1.2.08

1.2. La Societe du Cochon - salaatti-&keittocheck

1.2.2008 Lounas @ La Societe du Cochon
Listalla: Päivän keitto - punajuurikeitto, 6,90 €
Päivän salaatti - ankkaa & kik-herneitä 8,40 €

Myös Possukerhon kahvilapuolen kevyemmät annokset toimivat. Palvelu takkuaa ikävästi, ja esim. tilattu latte unohtuu kokonaan tarjoilijalta. Ohessa havainnot.

Plussat
+ Ankka on aina hyvää, ja salaatti muutenkin mainio
+ Ihana punajuurikeitto

Miikat
- Sitä tarjoilijoitten säätämisen määrää (muutamat ovat erinomaisia, toiset taas eivät millään muista, eivätkä välitä)
- Alun haukansilmät ovat nykyään hävinneet, eli täälläkin tarjoilijat oikein välttävät kansalliseen tapaan katsekontaktia asiakkaaseen. Ja palvelu floppaa sitämyöten.

Kyssät
? N/A

Saldo
8,40 € ja 6,90 € ovat näistä annoksista ihan sitä, mitä kaupungilta voisi odottaakin, mutta Possukerho osaa kyllä panostaa annoksiinsa. Jopa tarjoilun epäsäännöllisyydestä huolimatta tämä on kolmen tähden lounas, mutta todellakin vain aivan niukin naukin. Skarppia sinne palvelupuoleen - tällä menolla ei hyvää seuraa.

1 kommenttia:

Anonymous said...

Olen samaa mieltä tarjoilijoista. Käytiin äitini kanssa eräs lauantai ennen joulua tuolla lounaalla. Tilattiin salaatit grillatuilla kasviksilla ja vuohenjuustolla, johon tarjoilija ystävällisesti vastaa ilmoittamalla, että "kana on loppu". No siinä me sitten yritetään selostaa ettei me mitään kanaa olla pyydettykään.

Tilattiin myös vettä ja kupit teetä. Tee tuli nopeasti, mutta jouduttiin vielä erikseen pyytämään sokeria, sitten vettä, sitten veden tultua myös vesilaseja. Haarukat ja veitset sentään tuli pyytämättä, joskin viiveellä.