26.1.07

26.1. Baker's

Lounas 26.1. @ Baker's
Listalla: Puutarhurin salaatti 8,40€

Bakers on sijainniltaan loistava toiselle tämän blogin kirjoittajalle, ja tästä syystä siellä tulee käytyä tuon tuosta. Haluaisin niin kovasti kehua ja hehkuttaa k.o. ravintolaa, mutta taas tuli mahalasku. Prkl. Buffasta olisi löytynyt myös nakkikeittoa ja lihamureketta mutta laihistavana kasvissyöjänä valitsin puutarhurin salaatin (virhe).
Salaatti oli pieni. Siinä oli pelkkiä kylmiä perusvihanneksia joista osa oli raakoja (mm.tomaatit). Oi miksi siihen ei ollut paahdettu vaikka lanttua tai porkkanaa päälle - edes jotain! Kastikkeen pyysin erikseen, enkä saanut sitä ollenkaan. Ei yrtin yrttiä. Ja tästä riemusta maksoin täyden hinnan. On aika persiiseen vedelty olo.

Plussat
+ Kaloreita annoksessa ei juuri mitään
+ Leivät
+ Parsanraato salaatin päällä ja melonipalat
+ Mahdollisuus lounastaa pöydässä, jossa voi tupakoida

Miikat
- Hinta ja laatu ei todellakaan kohtaa
- Palvelu lounasaikaan ajoittain hidasta
- Kuivat purjot salaatissa
- Tomaatit, jotka oli raakoja
- Ei mitään kastiketta (unohtui ilmeisesti... No, en mä sitä ois syönytkään)

Kyssät
? Mikä ihmeen veto tämä oli? Buffan sivu-salaattipöydästä olisi saanut herkullisemman kokonaisuuden. Epäilittekö, että kukaan ei ota tätä annosta?
? Voisiko raaka-aineet laittaa ruokaan vasta sitten kun ne on kypsiä?
? Eikö teillä osata tehdä kevyttä niin, että siinä olisi jotain makua?

Saldo
8,40 € on aivan liikaa. Onneksi sentään annoksen lisäksi sai kahvia, joka oli yllättäen erittäin hyvää. Ja kivaa, sai tupakoida - tästä syystä yksi tähti. Mutta lounasannos itsessään oli tänään totaalisen ala-arvoinen. Dont worry, tulen kyllä uudestaan koska olen ikuinen optimisti.

0 kommenttia: