15.1.07

15.1. ScanBurger

15.1. Lounas @ ScanBurger (Kamppi)
Listalla: Special-ateria perunakroketeilla, 0,4l limu, 7,90€

Kampin kautta Helsinkiin rantautunut ScanBurger tarjoaa hampurilaisia ja mielenkiintoiselta vaikuttavia salaatteja 50-luvun dinerien henkeen stailatussa ravintolassaan. Värit, vinyylipenkit ym. - näillä Scan menee kilpailijoistaan tunnelmassa komeasti ohi. Paistetulla kananmunalla höystetty Special-burger-ateria sai ranskalaisten sijaan kyytipojakseen mielenkiintoisilta vaikuttaneet perunakroketit (+0,50€). Siinä missä burgeri toimi, kroketit vaan eivät ihan pärjänneet. Tomaattitäytteisiä kroketteja oli kiva syödä, mutta sisältä ne eivät olleet ihan tarpeeksi läpikypsiä....

Plussat
+ Special-burger. Iso ja maukas, yhden majoneesin ja paistetun kananmunan ryydittämänä hyvä valinta oikeaan fiilikseen!
+ Lisämuki-optio (toinen muki juomaa 0,80€)
+ Tarjolla myös veitset ja haarukat
+ Yllättävän vähän ähkyä! (johtuneeko sitten kroketeista vs. normit ranskalaiset)

Miikat
- Sipulin tuomaa kitkeryyttä maussa havaittavissa
- Perunakroketit eivät ihan lunastaneet itseään (sisältä vähän alipaistunutta)

Kyssät
? Jäätelöt. Hinta oli kättelyssä sitä tasoa, ettei jälkkäri- ja jätskipuolta tsekattu. Paikassa kuitenkin on Valion pienempi jädebaari.

Saldo
Hei, kyllä tämän syö. 7,40€ perusannoksesta ei ole ollenkaan paha hinta, kun ottaa huomioon, että burgeri on juuri tehty, tarjoilija osaa tuoda sen pöytään ja tarjolla olevan annoksen mittavuudesta huolimatta ei tullut törkeää rekkamiesähkyä. Kokonaisuutena tämä oli tiukkalinjaista mättösafkaa - iso ja maistuva annos, jonka makuversumi viittaa enemmän klassiseen snagarilinjaan kuin konseptoituihin burgerjointeihin. Plussaa paistetusta kananmunasta ja hienosta täyttömuki 0,80€ -tarjouksesta. Lounaana yksi tähti, fast food burger -asteikolla kaksi.

0 kommenttia: