10.1.07

10.1. Piccolo Mondo

10.1. Lounas @ Piccolo Mondo
Listalla: Broileri-herkkusienipasta 8,00€
Uuniperuna, lohitartartäyte & salaattia 8,00€

Aleksin "sisäpihan" ravintoloista Piccolo Mondo on ehkä viehättävin. Hauska puolikaaren ympärille rakennettu layout toimii kivasti. Paikka osaa olla intiimi, ja se kammottu "laitosruokalafiilis" puuttui täydellisesti. Palvelu ja tarjoilu pelaa kivasti. Laskuttaakin osataan, joten ruokailukokemus sujui joustavasti. Ja yllättävän nopeasti. Hyvää oli. Ei tajuntaa räjäyttävää, mutta hyvää. Ja hinnaltaan todella passeli. Esim. kanapastan ainekset sopivan tuoreen oloisia, juustoakin tarpeeksi, oikeaa tomaattia -- eikä sitä pelkkää "kermakastiketta".

Plussat
+ Erinomainen hinta/laatusuhde (lisätähden arvoinen)
+ Uutta twistiä uuniperunan täytteseen - onnistuneesti!
+ Kanapasta ei annoskoosta huolimatta ole rekkamiessafkaa
+ Kiva henkilökunta

Miikat
- N/A

Kyssät
? N/A

Saldo: 8€ per naama. Ei tosiaan ollut pettymys. Tänne tullaan kyllä toistekin testaamaan. Samalla hinnalla on koettu monenlaista vedätystä, mutta Piccolo Mondo tarjoaa hyvän lounaan. Hyvä sijainti.

4 kommenttia:

Terhi said...

Kivaa löytää täältä blogien maailmasta uusia tuttavuuksia!!

Itse kiertelin pari vuotta keskustan lounaspaikkoja ja kommentoitavaa olisi vaikka mitä...Piccolo Mondo oli yksi erittäin läheinen lounaspaikka ja tykkäsin kyllä minäkin.
Yleensä aina tarjoilija tervehti heti sisään tultaessa, tarjolla oli tuoretta leipää ja laskun sai kun sitä pyysi.

Mieleeni jäi parhaitten maistuvat lounaspizzat ja hyvät salaatit!
Suosittelen!

Toimitus said...

Kiva tehdä tuttavuuksia, näin se on.

Näitä ravintoloita on kiertänyt monta vuotta, mutta aina on ollut jotenkin nihkeä olo - siksi ruvettiin näitä arvioimaan :)

Tuore leipä on muuten lounaan yhteydessä sellasta herkkua, että ei paremmasta väliä.

Ja hei, jos niikseen tulee, niin heitä tippiä vaan, mihin suuntaan kannattaa nälkäiset suumme suunnata :).

Listalla Tännä

Ville said...

Kiva kuulla että Piccolossa on tsempattu. Viime vierailukerran perusteella paikka meni itselläni boikottiin. Onhan tästä toki jo ainakin vuosi aikaa.

Jos hyvää lounasta etsitte, suosittelen esimerkiksi Postresia tai La Placea. Safka ei irtoa lounarilla mutta on enemmän kuin hintansa väärti.

Blogianne on kiva lukea, tahtinne on vain kohtuullisen hengästyttävä!

Toimitus said...

Ville, kiitokset kommenteista :)

Piccolo oli hyvä kokemus, eikä mistään olisi arvannut, että paikka olisi boikotin veroisesti mennyt penkin alle. No, päivät ja lounaat ovat tosiaan erilaisia. Testiryhmän toiselle jäsenelle oli muuten peräti ensimmäinen käynti ko. paikassa.

Hengästyttävää tahtia pyritään pitämään yllä - ihmisen pitää syödä joka päivä, joten tässähän meillä on hyvä keino a: laajentaa arvostelukenttää ja b: tarkkailla lounassyömisiään (no mean task, mutta tällä tavalla kirjaa pitämällä sitä tulee kierrettyä muutkin kuin nuo aivan vakioimmat valintansa).

Kiitokset tsempeistä, ja tuo La Place pannaan toivonmukaan jo lähiaikoina tsekkiin.