25.1.07

25.1. Morrison's Bar & Grill (a.k.a. Food Fight!)

Lounas 25.1. @ Morrison's Bar & Grill
Listalla: Siikasalaatti, 8,00 €
Paneroitu kanaburgeri, goudajuusto, 8,00€

Entinen Dick Tracy, nykyinen Morrison on ainakin ilmiasultaan kivasti petrannut vanhasta. Tunnelma sisällä on vähemmän kitschinen, ja merkittävästi vähemmän kämänen. Tilaaminen sujui näppärästi, ja pöytään ensin tuodut väärät annoksetkin menivät sujuvasti oikeaan pöytään ilman oman annoksen viivästymistä. Itse annos sitten olikin toista kuin oli odotettu. Salaattipohja kirvoitti kommentit "karu maalaissalaatti mallia 'ei näin'" ja "täähän on pelkkiä perusvihanneksia joita ei ole pilkottu".

Plussat
+ Tosi hyvät 'uppopaistetut' lohkoperunat
+ Appelsiinilohkot salaatissa ovat aina iloinen asia
+ Valmius tehdä salaatti niin, että kastike on siinä sivussa

Miikat
- Annoskuvaukset mitä sattuu: Siika-annos olikin rasvassa paistettu siikafile ja salaattipohjan joutui kuivaamaan paistinrasvasta
- Karu salaattipohja, pilkkomattomia peruskasviksia
- Ruotimaton kalafile ui rasvassa
- Paksu majoneesi-remoulade jo muutenkin rasvaisen kalan kyytipoikana
- Liian tuhti öljy-sinappi-salaatinkastike mol. annoksissa (kalaan sen sai annoksen sivuun)
- Kanaburgeri oli mallia "Cordon Bleu ilman Bleu:ta", jossa sämpylä oli aivan turhaa pullaa (ei olisi tarvittu ollenkaan)
- Mora-kokoiset pihviveitset eivät ihan oikeasti sovellu alle 600g pihvien syömiseen, lopputuloksena food fightia muistuttava sotatanner, perunat sylissä ja salaatit pitkin pöytiä.

Kyssät
? Mietittekö te joskus näitä, vai onko armoton mättölinja ainoa johtotähti?
? Mikä pakottaa laittamaan totaalisen ylikokoiset veitset aterimiksi?
? Tätäkö on suomalainen maku?
? Tällekö ne "hyvää safkaa" -pojot tuolla suuren kansan riveissä annetaan?
? Tätäkö ovat syö elääkseen -väen makutottumukset?

Saldo
8,00 € per naama ei ole paha, mutta annokset jättivät toivomisen varaa. Raikkaalta kalaruualta vaikuttanut siikasalaatti olikin rasvassa paistettua kalaa (ruotimatonta!) tuhtien kastikkeiden kera. Tälle aterialle on paikkansa, ja se on sunnuntai-aamu, biletysyön jatkeeksi, kun ollaan vasta matkalla kotiin... Lounaaksi aivan turhan rasvattu ja rekkamiestyylinen, huonoilla työkaluilla. Ei vaan jäänyt kiva fiilis. Ikävä oli pettyä, mutta jo muutamista suista kehuja saanut ravintola veti nyt lounaspaikkana puhtaat nollat (paitsi potut, joista poikkeuksellisesti yksi tähti).

0 kommenttia: