22.1.07

22.1. .temp

22.1.07 Lounas @ .temp (Stockmann 6. krs)
Listalla: Salaatti 11,80€ (päälajina tofuvartaat ja katkaravut & side orderina kukkakaali ja marinoitu sipuli), 11,80€
Salaatti 9,80€ (päälaji chilikanavartaat, side orderina marinoidut herkkusienet & persikkalohkot), 9,80€

Stockan savuisa kutoskerroksen ravintola- ja mummomagneettikompleksi on uudistunut todella edukseen. Uusi, lievästi trendikkäästi nimetty ".temp" omaa miellyttävän ilmapiirin - ja on mahdollisimman vähän "tavaratalonraflamainen". Askeettinen, mutta hyvä.

Raikkaan ja ison monisalaattipohjan päälle täällä pääsee rakentamaan haluamistaan raaka-aineista salaatin, jonka hinta määräytyy sitten valittujen päälajien & side orderien mukaan. Ei kovin originellia, mutta saat varmasti mitä haluat. Muutakin löytyy, esim. keitto ja wok (muistaakseni), mutta niitä sitten ehkä joskus toiste.

Huomioikaa myös, että tästä viikosta lähtien otamme käyttöön myös kaksi uutta arvosteluperustetta. Annoksia arvioidaan myös laihistajan ruokavalion perusteella, sekä tarvittaessa ja hyvin perustein läimästään annokselle vielä "suosittelemme" -maininta.

Plussat
+ Tofu (että oli tarjolla)
+ Kukkakaali (mahtava marinointi)
+ Annoksen iso koko
+ Laihistajan paratiisi (+ salaattikastikkeet spraypullosta)
+ Miljöö

Miikat
- Tofu (täysin mauton)
- Sähläys ison salaatin tilauksessa (ei paha, huomaa vain, että keittiömestarillakin on vasta opettelu päällä uuden konseptin kanssa, kun ei tunnistanut kahta pääruokaa, joten hinta nousi 2 €)
- Epäselvät merkinnät: pääruoan ja side orderien ero ei tule ilmi

Kyssät
? Saisko tämän myös musiikilla?

Saldo
9,80 € salaattiannos vastasi annettua panosta aika hyvin, salaattia jäi jopa yli. Leipiin ei tullut tarvetta edes koskea. 11,80 € salaattiannos tarjosi kokeiluvaihtoehtoja ja erinomaisen valikoiman kasvissafkaa. Silti, hyvästä tunnelmasta, raikkaudesta ja mausta huolimatta pikkasen yläkanttiin salaatiksi, hyvistä aineistakin huolimatta. Käymisen ja syömisen arvoinen.

0 kommenttia: