3.4.07

3.4. McDonald's (Forum Mansku)

3.4. Lounas @ McDonald's (Forum Mansku)
Listalla: Big Xtra -ateria (sprite, fries, choc sundae), 7,50 €

Nopean lounastajan melkein vakiovaihtoehto, tai ainakin shortlistattu sellainen, McDonald's kutsui taas. Tälläkertaa paikan päälle. Forumin katutason mäkissä sisustus on pantu jossain välissä uusiksi, ja kahvinvärinen sohvapöytä-look onkin oikein kiva. Listalle löytyi uudehko, muhkeankokoinen ja runsaasti täytetty "Big Xtra" -burgeri. Valitettavasti runsaus ei tullut maussa esiin, vaan kokonaisuus jäi ehkä sitten runsaudenpulan jalkoihin. Sanottua: "Mäkissä tietää aina mitä saa - silti siellä tulee käytyä uudestaan ja uudestaan".

Plussat
+ Ranskalaiset on tuoreena hyviä
+ Alakerran uusittu sisustus on kiva
+ Burgeri tuoreena pöytään

Miikat
- Burgeri tuotiin taas pöytään, voi tätä ainaista odottelua.
- Mittavasta täytteestä huolimatta Big Xtra osoittautui varsin mauttomaksi

Kyssät
? Mikä ihme pakottaa laittamaan pekonin alimmaiseksi? Päällähän se tuo makua. (Toisaalta, on tosi hölmön näköstä syödä isoa burgeria väärinpäin....)

Saldo
7,50 € tästä annoksesta ei ole kaloreihin suhteutettuna paljoa, mutta lopputulos jätti toivomisen varaa. Tiedä häntä mistä johtui, mutta maustaminen oli selvästi jätetty minimitasolle, sillä nyt ei jäänyt mitään makua suuhun - ei myöskään pahaa. Satunnaislounastamiseen, max. kerta viikkoon on edelleen suosituksemme McD:n suhteen.

0 kommenttia: