30.4.07

30.4. Äänestys on ratkennut: I love food on Q1/2007 paras lounasravintola

Onneksi olkoon, I love food!

Kansa on puhunut, ja Listalla Tänään -lukijoitten äänestyksessä tammi-maaliskuun suosituimmaksi nousi Kampin kauppakeskuksen I love food. Vahvan salaattibaarin tai ansiokkaiden pihvien ansiosta arvatenkin. Toimitushan on paikan katsastanut ja hyväksi havainnut.

Shortlistatuista yhdeksästä kolmen tähden lounaan ja/tai toimituksen suositteleman ravintolan joukosta voittaja otti 22% äänisaaliin.

Ja kolmen kärki on seuraavanlainen:
1. I love food
2. Serata
3. .temp

Onnittelut siis vielä voittajalle!

2 kommenttia:

Anonymous said...

Täh? Tuossa ravintolassa on mulle tarjottu pelkkää mautonta pöperöä. Vain ravintola Eatz on pahempaa...ja paljon parempaa löytyy vaikka mistä. Mikä ihmeen äänestys tuo on olevinaan?

Toimitus said...

Kansanäänestyshän tämä olikin (eli blogissa oli 2 vkoa auki äänestys kaikkien alkuvuonna 3 tähteä saaneitten paikkojen kesken). Näistä paikoista eniten (ei enemmistöä) ääniä lukijoitten keskuudesta siis sai I love food.

ILF:n aterioitten taso on vaihdellut, jos rehellisiä ollaan, mutta keskimäärin talon salaattipöytä on Toimituksen havaintojen mukaan todella hyvä, ja antaa hyvän vastineen rahalle. Se nyt ei tietenkään tarkoita, etteikö jonain toisena päivänä saman paikan lounas voisi olla ihan pannukakku. (Näinhän se aina käy). Mutta kun on vain yksi vatsa, niin sillähän sitä Toimituskin äänestää.

Tietty kannattaa muistaa, että Toimituksen jäsenten laittamat arvostelut perustuvat yksittäisiin käynteihin, ja vaikka kantaa voidaankin ottaa (ja toisinaan otetaankin) paikan tason kehittymiseen ylös tai alas, niin kukin lounasannos/-kerta arvioidaan aina omanaan.

Anskattoo, kesän korvilla on sitten aika uuden äänestyksen, kunhan kelpo paikkoja on taas kierretty. (Saa nähdä, tuleeko taas 10 kolmen tähden paikkaa, vai vähemmän).