26.4.07

26.4. .temp (re-check)

26.4. Lounas @ .temp (Stockmann)
Listalla: Pieni salaatti (1 pääraaka-aine + 1 lisäke) (savulohi+sienet ja lohicheviche+marinoidut punajuuret), 8,40€

Toimituksen "kontrollikäynti" .tempissä yllätti. Eikä pelkästään positiivisesti. Annoskoot olivat nimittäin pienenneet, jopa mielikuva isommasta lautasesta aiemmilla kerroilla alkoi väikkyä mielessä. Sanottua: "onko pääraakaine muka näin pieni?" ja "tästä ei ole klassinen vedätys kaukana". Eli valitettavasti vaikka salaatti oli edelleen tuttua huippulaatua, kokonaisuudesta jäi nyt paha maku suuhun.

Plussat
+ Kaupungin parhaat salaatinkastikevalikoimat
+ Hyvä valikoima

Miikat
- Surkean pieneksi (yksi siivu lohta!!) kutistunut pääraaka-aineannos
- Roimasti pienentynyt annoskoko
- Heikentynyt hinta/laatu-suhde
- Välipalasalaattimainen koko uuden mitoituksen myötä
- Porkkanankovat punajuurilohkot

Kyssät
? Pääannos, 60g??? Oikeasti???

Saldo
8,40 € tästä salaatista ei ole enää kohdallaan. Välipalasalaattimainen koko siinä missä ennen 1+1-salaatista tuli raavaampikin Toimittaja täyteen ei kovin paljoa lämmitä. Ikävä havaita, mutta hinta/laatu-suhde ei enää suosi .tempiä. Hyvää toki on, mutta nyt jo hiinä-ja-hiinä, että on ylihinnakasta saantiin nähden. Vain yksi tähti tästä syystä, ja tarkkailuluokka kutsuu. Ehkäpä kuitenkin parannatte tapanne?

1 kommenttia:

Niina said...

Osuin .temp-lounaalle puolivahingossa, ja oli ehkä huonointa ikinä. Kasviswokkiin "kokki" pyöräytti kylmiöstä mukaan lohikuutioita! Kiireisenä ajattelin poikkeuksellisesti popsia lohen, mutta sepä oli edelleen jääkaappikylmää nopean pannulla pyöräytyksen jälkeen. Annos maistui chilimaustekastikkeelle, ei muulle, ja suutuntuma oli vaisu. Olisin palauttanut, mutta kun oli se kiire, ja jonot valtavat, niin purnaan sitten täällä. Seuralaisen kasvisrisotto oli kylmää riisipuuroa vailla mitään makua. Vedin sentään pitemmän korren!