20.11.07

[uusi] 20.11. Holvari

20.11. Lounas @ Holvari
Listalla: smetana-lohi, perunamuusi, katkarapukeitto, 8,40 €

Ravintola Romanovin uudistunut keittiö toi mukanaan uuden nimen ja keittiöpäällikön, ja vaikka sisustus onkin säilynyt entisellään, listan linja on kotimainen, joten näinpä paikkakin on ihan uusi. Uusi Ravintola Holvari ei ensitestissä kalpene tippaakaan kaupungin kotiruokapaikkojen kilpailussa. Kotiruokahenkeen annoksetkin tarjoillaan niiltä pienemmiltä lautasilta (mod. kouluruokala) - mikä on ihan symppistä. Listan tarjonta kattaa kolme-neljä erilaista annosta lounasaikaan, mutta nyt koko toimituskuntaa kiinnosti sama lohiannos. Tilaus otettiin vastaan nopeasti, ruoka ilmestyi eteen hämmästyttävällä vauhdilla ja vieläpä maistui, jättämättä kotiruokapaikkoja usein vaivaavaa tirisee-rasvaa-ja-kermaa-kuin-pohjois-karjalassa -fiilistä tai suutuntumaa. Hyvä veto! Ja vaikkei sitä yleensä lasketakaan, oli kahvi vahvaa ja hyvää ja tuoreita hedelmiä jälkiruoaksi (talvella kiva lisä).

Plussat
+ Hyvä alkukeitto: pikkasen tomaattinen, pikkasen kermainen ja kivasti vähän tulinen
+ Kokonaisuutena maukas ja toimiva lohiannos, hyvä lohi & muusi
+ Erittäin nopea palvelu
+ Edullinen lista
+ Ottaa kaulaa muihin kotiruoka-leimalla toimiviin paikkoihin annosten korkealla herkullisuudella ja vähäisellä rekkamiesmäisyydellä

Miikat
- Ei keksi

Kyssät
? N/A

Saldo
8,40 € on keittoineen ja kevyine salaattipöytineen (+ lämmin leipä) todella vähäinen hinta hyvästä lounaasta. Kertaheitolla siis kolme tähteä, sijoitus kotiruokapaikkojen parhaimmistoon ja Toimitukselta vielä "Löytö" -lätkä kaupan päälle. Kannattaa kokeilla. (Tätä voisi varmaan kokeilla myös mutkattomana iltaruokapaikkana.)

0 kommenttia: