19.11.07

[uusi] 19.11. La Société du Cochon katutaso

19.11. Lounas @ Societe du Cochon katutaso
Listalla: Lohiburger, 11,90 €

Umpikiireisen syksyn parhaimpia löytöjä, ja pitkään Toimituksenkin toimesta odotettu lounaspaikka, Hans Välimäen possukerho on viimein avannut myös alakerran cafe/bakery-osastonsa. Näinollen Toimitus tyrkkäsi heti ensimmäisen vapaan lounastunnin myötä itsensä testaamaan. Ja suupielet ylös nostavin tuloksin. Alun pienestä palvelun epämääräisyydestä päästyämme annos tuli huippunopeasti ja osoittautui nappivalinnaksi. Ohutta lohifilettä, remouladea, emmentalia, punasipulia, etikka-tuorekurkkua, tomaattia ja salaattia. Ohh, suits you, Sir! (And Ma'am).

Plussat
+ Kekseliäs lohibugeriannos, yksi parhaista ellei paras kalaburger ikinä
+ Ei tippaakaan raskaan oloinen, paljon hyviä makuja ristikkäin
+ Ranskalaiset oikeista perunoista (eikä jauheesta)
+ Etikkaiset tuorekurkkuviipaleet, marinoitu punasipuli burgerin lisukkeena
+ Puhelias ja Toimituksen mielipiteistä annoksen suhteen kiinnostunut henkilökunta (incognitona oltiin, joten tässä on plussaa kummasti)
+ Oman leipomon leipä ja simppeli salaattipöytä (mm. lantturaastetta!)

Miikat
- Kiire näkyi palvelun "unohtumisena" aluksi
- Laskua ei muistettu tuoda kun lautaset vietiin... (ähhh!)

Kyssät
? N/A

Saldo
11,90 € tästä annoksesta on kohdallaan. Laatu on todella hyvä, ja annos sopivan täyttävä, olematta mikään rekkamiesannos. Koska paikka on upouusi, voi pienen kiireen näkymisenkin antaa anteeksi, joten kyllä tämä Toimitus antaa täydet kolme tähteä huippuhyvälle annokselle. Ja Löytö-leimankin. Tässä on uuden vakiopaikan ainekset todella lähellä.

0 kommenttia: