9.10.07

[Uusi] 9.10. Ravintola Camppi suoraan tarkkailuluokalle

9.10. Lounas @ Ravintola Camppi
Listalla: Pariloitu tonnikalapihvi, uunilohkoperunat, punasipuli-paprikarelish, 17,50 €
Grillattua kananpojanrintaa, oliivi-risotto, kesäkurpitsa, tomaattikastike, 12,00 €

Kampin kauppakeskuksen Narinkkatorille aukeava Ravintola Camppi pääsi näyttämään á la carte -taitojaan Toimitukselle. Listaruokia siksi, että Campissa ei yllättäen ole ollenkaan erillistä lounasmenua, vaan "päivän suositukset", joiden price range lähtee oman rahan lounaasta kohti paria kymppiä. Herkullisilta vaikuttaneet annokset vaikuttivat heti kättelyssä päivän pelastajilta, mutta aterinten kohdatessa aterian ei tulos ollutkaan ihan niin selvä. Kana-annoskin oli lievästi kuiva, mutta kasvikset onnistuneet ja maut balanssissa, sen sijaan tonnikalapihvi-annos oli paitsi täysin ylikypsä, myös kylmä (wow!). Tuloksena Listalla Tänään lounasblogin historian ensimmäinen keittiöönpalautus.

Plussat
+ Tarjoilija osasi itse ja itsenäisesti hoitaa pahanlaisen ongelman (ja toi kokin pahoitteluterveiset takaisin)
+ Relish tonnikalan lisukkeena
+ Hyvät lisukkeet kana-annoksessa
+ Asiallisesti hoidettu 'vähän tasokkaampi' miljöö

Miikat
- Pitkä odottelu
- Tarjoilijat eivät ole huomaavinaankaan asiakasta suurimman osan aikaa (miten se selkä voikaan olla niin paljon asiakkaisiin päin)
- Tonnikala läpikypsäksi paistettu ja sitämyöten syömäkelvotonta
- Läpikypsyydestä huolimatta tonnikalapihvi oli kylmä (edes voinappi ei sulanut)
- Kehdattiin ensin ehdotettaa -20% hinnanalennusta (ihan kuin syömäkelvoton olisi syötävää jos se on halvempaa), tämä kuitenkin korjaantui kun jaksoi valittaa
- Ei erillistä lounaslistaa

Kyssät
? Oliko tonnikalan ylipaistamisen takana TET-jaksoa tekevä työharjoittelijakokki (sellainen oltiin näkevinämme, )

Saldo
12,00 € ja 17,50 €, ja tähän hintaan olisi kyllä suoraan sanoen odottanut enemmän. Salihenkilökunta teki parhaansa kun se pöydän ääreen saatiin. Lounaspaikaksi ei sovi kiireiselle tämän esityksen perusteella. Kana-annos ansaitsee kokonaisuutena kaksi tähteä, vaikka kuivuus vie siitä parhaan terän. Tonnikala-annos taas oli totaalinen fiasko, eikä tilannetta korvaa edes osaava tarjoilija, siitä kolme nollaa. Lopputuloksena Ravintola Camppi tarkkailuluokalle, mutta kyllä tästäkin vielä noustaan. Toimitus lupaa käydä vielä toistekin, tsekkaamassa mitä paikka tarjoaa onnistuessaan.

0 kommenttia: