30.10.07

[uusi] 30.10. La Societe du Cochon

30.10. Lounas @ La Societe du Cochon
Listalla: Fat & tasty (sisäfile, uppomuna, burger!) 27,10 €
Kahden ruokalajin lounas (pinaattikeitto, uppomuna & paistettua siikaa) 20€

Hans Välimäen pitkään perusteilla ollut Possukerho valittiin ennakoidusta ylihintaisuudestaan huolimatta testipaikaksi. Ja todella mainioin tuloksin.

Plussat
+ Erittäin kiva sisustus
+ Kekseliäät annokset, erityisesti pihvi ja pinaattikeitto yllättivät
+ Huippulaatua alkupalaleivistä (joita saa lisää) aina viimiseen suupalaan
+ Kivasti "mukista" tarjotut ranskalaiset, joiden rinnalla kaikki muut kalpenevat (olivatpa upeita)

Miikat
- Ei kiireisen valinta

Kyssät
? N/A

Saldo
Testatuilla hinnoilla La Societe du Cochon eli possukerho menee oman rahan lounaan ylärajasta yli, sen sijaan listalta kyllä löytyy normihintaiset 9/13 € vaihtoehdot ja kun esim. kolmen ruokalajin lounaskin maksaa vain 25 €, on tämä kovaa laatua sopivaan hintaan hakeville hyvä valinta. Erinomainen löytö, ja edustavaankin tilaisuuteen huippuvalinta. Lisäpinnoja sisäfile-burger-yllätyksestä! Kolme tähteä, selvä se.

2 kommenttia:

Anonymous said...

Minnekäs te olette hyytyneet, kun päivityksiä ei ole tullut? Omat rahat loppu vai jotain muuta?

Toimitus said...

Moi vaan!
Eipä tässä olla hyydytty muuhun kuin toimituksen jäsenten mahdottomiin työaikatauluihin. Syksy on ollut sen verran kiireistä, että ei aina ehdi käydä syömässä (eikä noista noutoleivistä oikein jaksa kymmenettä arvostelua kirjoittaa).

Eli ei olla missään tapauksessa unohdettu blogia, päinvastoin. Lähipäivinä julkaistaan taas rästi-arvosteluja. Tänään käyty Societe du Cochonin katutason arvostelu ilmestyy myös pikapuoliin.

Älkää vajotko epätoivoon, emme mekään. Lounastelutahti toivottavasti taas pääsee kiihtymään nyt Joulua kohti. (Kohtahan meillä on blogin yksvuotispäiväkin).

XOXO: Toimitus