5.6.07

100 lasissa, on juhlan aika!

Lasit täyteen ja pennit tiskiin. Nyt otetaan juhlan kunniaksi.

Nimittäin tänään Listalla Tänään -toimitus on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja tsekannut mitä listalla tänään on nyt täydet sata (100) kertaa!

Viimeisen 50 lounaan mitalla blogimme saama julkisuus on noussut kohisten. Hyvä niin, koska kyllä se sydäntä lämmittää, kun te lukijat kommentoitte, referoitte meitä muilla palstoilla ja vielä linkitättekin keskusteluihin. Kiitokset kaikille, sekä niille, jotka tiedämme, että teille tuntemattomille hyväntekijöille. Kyllähän tätä tekee sekä omaksi että yleisön iloksi.

Julkisuushuippuja
V.fi ja ennenkaikkea painettu V-lehti muistivat meitä huhtikuussa "kiireisen ja kriittisen lounastajan pelastus".
Blogiamme on myös referoitu muutamaan otteeseen esim. kulutusjuhla.com:issa. Suomi24.fi:n keskusteluissa, City.fi:ssä ja muutamassa muussakin.

Erittäin suuri kiitos kuuluu myös bloggaajakollegoille, ja varsinkin Mitä söin tänään -blogille ja kirjoittajalleen Villelle.

Q1 paras lounasravintola
Keväällä valitsimme myös yhdessä lukijoittemme kanssa tammi-maaliskuun parhaan lounasravintolan - shortlistalta äänestyksen voittajaksi selviytyi (arvatenkin varman salaattipöytänsä ansiosta) Kampin I Love Food. Uusi skabakin on tulossa, pitäkäähän blogia silmällä.

Tänne heti, osa 1
Muutamat paikat ovat antaneet sellaset lounaat, ettei uskoisi. 100 lounaan joukosta löytyy monenlaista, vaan yhtä on edelleen uskomattoman vaikea saada - vähäenergistä, tai edes vähähiilihydraattista ja hyvää annosta sopuhintaan.

Tänne heti, osa 2
Palvelua. Taistelua palvelun puolesta. Sitä on käyty jatkuvasti. Emmekä anna periksi. Kyllä niin on, että lounaalla maksetaan myös palvelusta. Ikävä kyllä hienonkin lounaan tarjonneet paikat ovat saaneet Toimitukselta askelta tylymmän arvion palvelun pettäessä.

Arvosteluista
Arvosteluasteikko on pysynyt 50 lounaan rajapyykin jälkeen samana. Lounaskerta arvioidaan edelleenkin asteikolla yhdestä kolmeen tähteä (paras). Täydet nollatkin (000) voi vetää. Suosituksia meillä on ollut kaksi: suosittelemme & laihistajalle. Ihan viimeaikoina olemme jakaneet myös "löytö"-mainintoja. Niitä annetaan paikoille, jotka yllättävät kertaheitolla massasta poikkeavalla laadullaan. Ja ikäväksemme olemme olleet pakotettuja laittamaan muutaman paikan tarkkailuluokalle - jyrkän tasonlaskun edessä joutuneet jopa vetämään suosituksemme pois.

Lupaus
Viimeksi pyöreitä juhliessamme lupasimme käydä joka viikko ainakin yhden täysin uuden paikan läpi. Lupauksesta on keskimäärin pidetty kiinni, mutta kyllä totta on, että työssäkäyvä ei joka viikko ehdi. Siis yhtään minnekään. Keskimäärin tarkoittaa myös sitä, että viikossa on tyypattu kolmekin uutta paikkaa. Eilen täyteen tulleita 50 ravintolaa ynnätessä huomasimme, että olemme siis käyneet kussakin paikassa keskimäärin 1,96 kertaa. Ohh!

No, sitä me lupaamme vastakin. Eli kyllä ainakin se kerta viikkoon haetaan uusi mesta. Nythän näitä on puolen vuoden aikana haettu käytännössä aina kaksi per viikko. Jännä nähdä, ehtisimmekö sataan ravintolaan yksivuotisjuhliamme varten. Varmaa on, että ainakin moni suosittelemme-leiman edellyttämää toista lounasarviointia odottava paikka sen saa.

Mitä 100:lla lounaalla on huomattu?
Kun ei syö ainoastaan elääkseen, sillä, mitä lautasella on, on yllättävän paljon väliä! Näine hyvinemme buukkaamme seuraavan pöydän. The fight goes on!

Lovet: Listalla Tänään -toimitus

2 kommenttia:

Ville said...

Kiitoksia myös teille hyvästä blogista!

Anonymous said...

Kannattaa tsekata linnankoskenkatu 11:ssä sijaitseva Indian Taj. Loistavat pizzat!