4.6.07

4.6. 50 ravintolaa!

50 ravintolaa täynnä
Listalla Tänään juhlii tänään "pyöreitä". Olemme nimittäin Toimituksen voimin syöneet lounasta kokonaisessa 50 ravintolassa. Aikaa 50 ravintolan läpikäymiseen oman rahan lounaitten merkeissä ehti kulua kuusi ja puoli kuukautta.

Ja niin, pyöreät luvut sai täyteen 4.6. päivän (kolmen tähden) lounaan tarjonnut ravintola Villa Thai. Skoolataan tälle!

50 ravintolaan sisältyy keskimäärin vajaat 2 lounasta paikkaa kohti. Osassa on käyty useamminkin, monessa toistaiseksi vasta kerran. Monta on, joihin ilman muuta palataan (ja näistä monella tuo suosittelemme-leima voi olla lähellä). Muutama paikka on ikäväksemme pudonnut myös "tarkkailulistalle", suoriuduttuaan aiempaa kokemusta selvästi heikommin uusintakäynnillä. Periksi ei ole annettu, ei arvostelussa, eikä kokeilunhalussa.

Samalla menolla jatketaan, eikä periksi anneta. Ja palautetta, lukijoitten ravintolaehdotuksia ja vinkkejä uusista paikoista otetaan ilolla edelleen vastaan.

Terveisin,


oman rahan lounaitten puolesta taisteleva Toimitus.

Ps. seuraavalla lounaalla olemmekin sitten niinsanotusti sata lasissa, sillä samana aikana lounaita on tullut syödyksi Toimituksen voimin nyt 99 ja siis seuraavalla kerralla täydet 100.

1 kommenttia:

Ville said...

Loistojuttu!