16.5.07

Motive & opportunity, osa 2: Pihvi & salaatti

Toimitus esittää vienon toiveen: tuokaa hyvät ravintoloitsijat listalle enemmän lihaisia annoksia ilman perunoita. Potut eivät mitenkään ole pakollisia elementtejä, ja yletön hiilihydraattipommi - pasta, potut - lihan kera raskauttavat annoksen kuin annoksen. Eli siksi toivomme oikein sydämestämme, että rakkaat ravintoloitsijat ottaisitte lisää valmiiksi loppuun asti mietittyjä vähempihiilihydraattisia annoksia - varsinkin pihvi+salaatti, ei perunoita -pohjalta. Se on paitsi keveämpää safkaajalle ja terveellisempää vähän kaikille, myös potentiaalisesti hyvin kannattavaa ravintolalle.

Keveämpää, reilusti proteiinipitoista ja todella, todella, todella herkullista lounasta odotellessa,

t: Toimitus

ps. Ravintolat, jotka näitä alkavat tuoda listalleen: Mielipide ei ole Toimituksen yksin ja takaamme, että kun sana leviää (ja lupaamme itse sitä levittää) niin ravintolassanne on pihvinsyöjää tungokseen asti.

3 kommenttia:

Anonymous said...

pyytämällä saa usein vaihdettua. mutta agreed, olisi helvetin kiva jos ei aina tarvitsisi pyytää.

Toimitus said...

Niinpä. Todellakin. Ja yleensä loppuun asti kelattu annos on parempi, kuin lennossa sävelletty "pannaan tuplatrehut tohon noin".

T: Toimitus

Anonymous said...

Itse pyydän annoksen vihanneksilla/salaatilla silloin kun en halua perunoita syödä, aina on onnistunut ja yleensä vielä toiminutkin!