23.5.07

23.5. Via re-check

23.5. Lounas @ Via
Listalla: Puoli kiloa päivässä - Via:n vege (paahdettua vihannessalaattia, appelsiinia, mantelia ja feta-juustoa) 9,50 €
Kana-gorgonzolapasta 9,50 €

Herkulliselta vaikuttaneen kasvislistan pohjalta Via kutsui Toimituksen uusintakäynnille, ja tulokset puhunevat puolestaan. Tilaus hoitui nopeasti, ruoka tuli supernopeasti pöytään ja palvelu oli muutenkin erittäin kohdallaan lopun laskutushidastelua lukuunottamatta. Vaikkei se Listalla Tänään -konseptiin kuulukaan, myös jälkiruoka tsekattiin (3,50 €, suklaakakkua & kookosjäätelö & hyvää oli).

Plussat
+ Kivat "melkein gnocchi"-makaronit
+ Gorgonzola oli todella erinomaista, ja upposi jopa homejuustokriittiseen lounastajaan mielihalulla
+ Maittava ja mittava "puolen kilon kasvisannos"

Miikat
- N/A

Kyssät
? N/A

Saldo
9,50 € erinomaisesta kana&pasta-annoksesta ja todella mainiosta kasvisannoksesta oli hyvin kohdallaan, ottaen huomioon huippulaadun. Tilauksesta ensimmäiseen haarukalliseen koko hoito sujui todella nopeasti ja normaalisti pastakriittinen Toimitus voi sanoa, että tässä on rahalle vastinetta kummasti ja maut hyvin hallussa. Niinpä kolme tähteä ja suosittelemme-label.

2 kommenttia:

Ville said...

Toi Via:n laskutussekoilu on tullut vastaan itselläänkin. Yleensä lounas täytyy maksaa, miksi se on näin vaikeaa?

Toimitus said...

Ville, sitä sopii kyllä ihmetellä.
Eikä ongelma rajoitu vaan Via:an.

Useasti ollaan kelattu, että kuvitellaanko ravintoloissa, että asiakas jotenkin tilaisi enemmän tai että se jättäisi tilaamatta jos asiakasta ja sen laskua tai yritystä pyytää laskua ei huomioida?

Niiku, jos en saa tarjoilijaan edes kontaktia, enkait voi tilatakaan mitään. Ja jos joudun tyhjän panttina odottamaan, ei tee mielikään tilata, saati tulla ihan äkkiä uudestaankaan.