6.2.07

6.2. Minos (Kamppi)

6.2. Lounas @ Ravintola Minos (Kamppi)
Listalla: Caesar-salaatti katkaravuilla, 7,80€

Kampin kauppakeskuksen kreikkalaisesta tarjonnasta vastaa Minos-niminen kivan perinteikäs (no, valk. pöytäliinat on jo classy suomilounailla). Tarjoilija serveeraa ystävällisesti ja ohjaa aina pöytään asti. Nice. Tilaus otetaan nopeasti. Annoksetkin ovat toimivia. (Pöytäseuran lämpimät ateriat muuten tulivat kylmää salaattia nopeammin - ja olivan reilusti nopeammin syötyjä).

Plussat
+ Freesin makuinen annos, herneenversot hyvä lisä makuihin
+ Tasapainoinen ja keveä tuntuma, ei hukutettu ylitukevaan kastikeeseen
+ Kauppakeskuksen lämmitetty aurinkoterassi toimii kirpeänä talvipäivänä

Miikat
- Ei lounaslistaa netissä
- "Minimum 5 euro" - siis on löydetty paikka, jossa kortilta ei voi höylätä lounarista ylimenevää osaa! Surkea esitys, huonoa palvelua, eikä tarjoilijakaan informoi ennakolta. Ja kun lopulta kaverilta saat lainattua puuttuvan euron, lasketaan vielä väärin. (7,80 - 7,10 = 70c, ei 80c).

Kyssät
? Missäs ne on ne veitsiesitykset?
? Jos teillä on tapana rajoittaa maksukorttien käyttöä, kertokaa siitä heti, tai hinnoitelkaa lounaanne toisin?

Saldo
7,80 € tosi hyvästä Caesar-salaatista ei ole ollenkaan paha. Päinvastoin, miljöö ja annoksen hyvyys huomioiden tämä on erinomainen vastine rahalle. Palvelukin oli erinomaista aina siihen asti, kun ateria on syöty. Sen jälkeen pisteet ropisevat. Laskun saaminen on hidasta (piti nousta ja laittaa takki päälle). Maksaminen on vaikeaa ja hidasta. Hyvä ateria (** arvoinen), mutta after action -palvelussa on rutkasti parantamisen varaa. Siispä yksi tähti. Toistekin varmasti tulee kuitenkin tyypattua.

0 kommenttia: