19.2.07

19.2. Baker's re-re-re-re-revisited


19.2. Lounas @ Baker’s
Listalla: Lohi-kananmunasalaatti 8,40 €

Ikuisena optimistina ja viimeisimmän lounaskeikan rohkaisemana suuntasin Baker’s:n. Hiihtolomasta huolimatta ravintola oli ääriään myöten täynnä, ja ensimmäiset 10 minuuttia meni etsiskellen istumapaikkaa. Olisi pitänyt jo siinä vaiheessa arvata että kaikki menee päin persettä.

Lyhyesti: Salaatti oli tosi pieni – jälleen kerran. Perus-salaattipedille oli laitettu muutama narumallinen lohi-siivu ja 1 kananmunan puolikas. Tomaattipaloja oli salaatissa 4 (ja ne oli pieniä). Kurkkua oli vähän enemmän, mutta ei sitäkään paljon. Kastikkeen tilasin erikseen, ja se oli tietysti laihistajan vihaamaa öljyistä soosia. Kysyin, voisinko saada etikkaa tms. Tarjoilija lupasi tuoda balsamiviinietikkaa (jee, lemmpariani) ja toikin sitä – tosin siihen oli lisätty puolet öljyä. Ilmeisesti pettynyt ilmeeni sai toisen tarjoilijan kysymään hätääni, jolloin kerroin ongelman; haluaisin kastikkeen ilman öljyä. Hetken päästä hän palasi, ja toi pelkkää öljyä. Ihme logiikkaa sanoisin.

Siinä sitten istuin, pienen salaatin äärellä kolmen salaatinkastikkeen kanssa joista yksikään ei ollut sitä mitä pyysin. Tunsin itseni täydeksi bitch:ksi, mutta perkele sentään: 8,40 €:n arvoinen salaatti – luulisi että ravintolasta löytyisi edes etikkaa! Ensi kerralla tuon oman balsamico-pullon mukana, ja otan alkusalaatin ennen salaattia.

Plussat
+ Tarjoilijoiden väsymätön yritys auttaa (kuuntelutaito meneekin miinuksen puolelle)
+ Hyvä ajatus proteiinikkaasta salaatista jossa ei ole juurikaan hiilareita.
+ Tässä ei ole paljon syötävää, joten ei paljon kaloreitakaan :D

Miikat
- Tarjoilijoiden kuuntelutaito
- Salaatin koko
- Salaatin laatu
- Ei löytynyt istumatilaa
- Alakerrassa on savuton viikko
- Vitutus lounaan jälkeen
- Lasit, mausteet ja aterimet joutuu hakemaan itse

Kyssät
? N/A

Saldo
8,40 € on AIVAN LIIKAA. Puolet olisi ollut sopivampi hinta. Vitutuksen määrää lisäsi se, että alakerrassa ei saa tämän viikon aikana polttaa joidenkin mittausten takia. Ehkä tämä laihis tekee minusta täyden Bitch:n, mutta tämä esitys ei saa kyllä minulta yhtäkään tähteä. Zero points. Perkele.

0 kommenttia: