19.12.06

19.12. Karl Johan revisited

19.12. Lounas @ Karl Johan
Listalla: Lohikeitto, 8,20€
Poronkäristys, 13€

Aikataulujen pinteessä uusintakierros Karl Johaniin tuli nopeammin kuin ajateltiinkaan. Mutta ei lainkaan huonompaan väliin. Joulukiireiden tukkimassa ravintolasalissa tilaa ei ole liiemmälti, mutta pöytään sentään mahtui -- ja sopuhan antaa sijaa. Ruokailu sujui nopeasti, odotella ei tarvinnut ja henkilökunta palvelee hyvin. Eikä edes poronkäristyksestä tullut rekkamiesoloa.

Plussat
+ Esillepano.
+ Alkusalaatti! Miten voi näin minimalistisista lähtökohdista tehdä näin hyvän alkusalaatin. Tämä kastikeresepti pitää saada.
+ Huolella tehty lohikeitto
+ Saaristolaisleipä keiton kylkiäisenä
+ Kivasti tehty käristysannos, ilo syödä myös visuaalisesti

Miikat
- Epäsiisti fiilis edellisen asiakkaan safkoista (kiireen takia pakko ottaa pöytä heti, eli istua toisen jämien ääreen...). Not nice, vaikka pakkotila onkin.

Kyssät
?

Saldo: Ei tällä hinnalla valiteta. Poronkäristystä ei alle 13€ tarvi ajatella saavansakaan, joten vaikka annos oli hintava oman rahan lounaaksi, se ei ollut liian kallis kuitenkaan. Ja hienoksi hakkuroidusta lihasta (poron halvimmat palat) huolimatta tosi hyvää, kurkkuhakkelus ja puolukat ihanan raikkaita. Lohikeitto oli erinomaista ja enemmän kuin hintansa väärti. Karl Johanissa näköjään yksinkertaisesti kannattaa käydä.

1 kommenttia:

Anonymous said...

we love you rasmus
--ut student staff alumni