12.12.06

12.12. Casa Largo

12.12. Lounas @ Casa Largo
Listalla: Kananrintaa, pastaa, tomaatti-chilikastike, Manchego-juustoa, 8,20€.

Espanjalaisravintola (luetaan: esp. tyypp.) ilman turhaa kitschiä, ja toisaalta ilman suurempaa persoonallisuutta makkaratalon 2. kerroksessa tarjoaa iltaisin hyviä safkoja, kalapuoli varsinkin on jäänyt joskus mieleen. Niillä toivein lähdin noutamaan eineekseni paistettua kampelaa katkarapukastikkeella. Vaan no can do, loppu on! Kiihkeimpään lounasaikaan hyvin täyden oloinen.

Plussat
+ Alkusalaatin melonisiivut sekä marinoidut kurkku&tomaatti
+ Tarjoilija älysi kysyä tuleeko yhdellä laskulla vai erikseen (aina hyvä lounaalla!)

Miikat
- Ykkösvaihtoehto, kampela loppui jo ennen 12.30.
- Tarjoilija ei tiedä kuuluuko keitto hintaan vai ei
- Tarjoiltu annos oli ikävästi pieni. "Näytti lasten annokselta jo lautasella."
- Pasta oli jo kylmää reunoilta ja vain kanan alle jäänyt lämmintä
- Uupuva chilisyys (p.o. chiliä)
- Annoksen suolattomuus ja maustamattomuus
- Odottaminen. 20+ minuuttia tilauksesta, pastan takia on paha. (Kun ravintola on täysi, ja keittiö täydessä vauhdissa, ei voi hyväksyä.)

Kyssät
? Kampelan korvikkeeksi tarjottu possuannos sai kehuja muulta seurueelta - oli kuulemma riittävän iso ja hyvin maustettu.
? Manchego-juusto on niin hyvää settiä, että olisko voinut tarjota vaikka lastuina sen kanan päälle ripotellun mini-raasteen sijasta?

Saldo: 8,20 € tuli tällä nippanappa täyteen. Hyvää maustamisen jälkeen, mutta itse melko pieniin annoksiin tyytyväisenä voin todeta, että ei mulle pitäisi jäädä nälkä. (Pastan pitäisi olla edullista?) Anyways, voisin tulla toistekin, mutta nyt jäi kyllä klappia saamapuolelle.

0 kommenttia: