17.2.09

17.2. Don Corleone 2009

Don Corleonen Entrecote
17.2.2009 Lounas @ Don Corleone, Kamppi
Listalla: Tagliata di Rucola, 13,60 €
(Pariloitu entrecote, rucolaa, balsamico, kasvikset)

Edellisen ravintolan oltua liian pitkällä jonolla varustettu, Toimitus päätti siirtyä 10 metriä syvemmälle Kamppiin. Don Corleone on taatusti aina täynnä, mutta äskeisen odottelu-pettymyksen jäljiltä riski oli vaivan arvoinen. Tilaus hoitui nopeasti, ja ruoka tuli pikaisesti. Ammattitaitoinen, vauhdikas, ja ruuassa onnistunut. (Tästä voisi edellinen mesta ottaa kuitenkin oppia). Ohessa tarkemmin.

Plussat
+ Pihvi oli aivan tolkuttoman, mielettömän, uskomattoman hyvä. Juuri oikealla lailla pariloitu, sopivan mehevä, pikkasen rasvainen ja kaikenkaikkiaan huippuherkullinen. KIITOKSET KEITTIÖÖN näin Listalla Tänään -blogin puolesta!
+ Nopea yleiskuvio, puolessa tunnissa rahastus-safka-poistuminen.

Miikat
- Yksi ainoa, ja se onkin pitkä. Ahtaaseen pikkupöytään tullutta asiakasta ei vaan panna istumaan viittä minuuttia edellisen lasit, roskapaperit ja muu jämä pöydässä. Tilanne korjautui vasta, kun Toimitus alkoi itse siivota pöytäänsä. (Pöydästä nouseva asiakas on aina kai pelottava näky).

Kyssät
? Koska teillä on niitä mausteita olemassa, voisiko niitä laittaa vähän enemmän siihen ruokaan jo tekovaiheessa?

Saldo
Ruoka oli niin törkeän hyvää, siis ihan mieletöntä, että sen ansiosta antaisin kolme tähteä heti. Alun säädäntä pöydän kanssa vaan kalvaa mielessä, joten siinä mielessä kaksi. Tästä syystä Toimitus antaakin sitten molemmat.

0 kommenttia: