27.9.07

27.9. I Love Food syyscheck


27.9. Lounas @ I Love Food
Listalla: Sipulipihvi, 12,80 €

Listalla Tänään -lukijaäänestyksissä jo kahdesti vuosineljänneksen parhaan lounaspaikan tittelin voittanut Kampin kauppakeskuksen I Love Food sai Toimituksen edustajan vieraakseen pihvilounaan merkeissä. Hyvä ja voisiko sanoa että talon tapaan täyttävä annos kaikenkaikkiaan.

Plussat
+ Sipulit
+ Kasvikset
+ Perushyvä pihvi

Miikat
- N/A

Kyssät
? N/A

Saldo
12,80 € hintaan jo hieman hintava, mutta kokonaisuutena hyvin tehty, monipuolinen ja varsin isokin annos. I Love Food on pisteensä, eli kolme tähteä ansainnut.

3 kommenttia:

Anonymous said...

Tällä palstalla moneen kertaan kehuttu I Love Food on kyllä omien kokemusteni perusteella aika paska lounas- ja illastamispaikka. Salaateista tykkään minäkin, mutta muuten aika ala-arvoista ruokaa ollut sekä lounaalla että iltasella kun olen tähän paikkaan eksynyt. Lounaspitsa 7.5 euroon ei tietty paljon lompakkoa köyhdytä, mutta eipä se lätty mitenkään peruspitsasta erotu muutenkaan. Siis Helsingistä todellakin löytyy parempia lounaspaikkoja kuin tämä. Ihan ok lounas pääsääntöisesti, mutta esimerkiksi saman omistajan? Don Corleonesta saa kyllä paremman vastineen rahalleen!!

Anonymous said...

Don Corleone on myynyt I Love Foodin pois jo joskus vuosi sitten.

Olen kyllä samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa siitä, että I Love Food on illallisaikaan ihan mielettömän huono paikka! Lounasta en ole kokeillut, enkä kyllä tule koskaan enää astumaankaan tähän ravintolaan. Miten voikaan kaikki mennä niin pieleen?

Anonymous said...

Illalliskokemuksen perusteella ei ainakaan iltaruokailuun sovellu.

Tarjoilija haisi hieltä, ei tuonut vettä pöytään, salaatti tuli kastikkeella vaikka oli tilattu ilman ja laskutti pankkikortilla vaikka pyysin visalla.

Salaatti oli asiallinen, lihapullat mikrotettuja.

Jos "2 pääruokaa yhden hinnalla" -kampanja ei olisi ollut voimassa, olisi kokemus ollut katastrofi. Asiakasta ei paikassa kuunnella.

Nyt 16,70 € (2 henkeä) vastasi hyvin paikan ja ruoan tasoa.
Kalliimpi olisi ollut ryöstö.