18.9.07

18.9. Ichiban Sushi pikacheck

18.9. Lounas @ Ichiban Sushi (Kamppi)
Listalla: Iso sushi-lounas, 10,90 €

Kampin nopea erikoinen, herkullinen sushiannos Ichiban Sushissa on oiva vaihtoehto kevyempään ja kovinkin kiireiseen päivään. Jonottelusta huolimatta tämä annos sujuu nopeasti, ja jättää mukavan olon ilman rekkamiesfiiliksen häivääkään.

Plussat
+ Perushyvää sushia

Miikat
- Huolimattomasti muotilla tehdyt (?), liian pienet riisit (hei, sushi jos joku on esteettistä!)

Kyssät
? N/A

Saldo
10,90 € ei ole sinänsä sushista paha, mutta kun annos on tehty huolimattomasti, ja kun Toimituskin tietää saman annoksen olleen ennen paremmin tehty ja euroa edullisempi... Hyväähän tämä on, mutta esteettisyydestä ei sushissa saisi leikata tippaakaan. Ichiban on usein jo arvosteltukin, joten aivan kaikkea emme arvostele. Taso ei kuitenkaan ole enää aivan sama kuin ennen. Silti, puolustaa paikkaansa nopeutensa ja keskimäärin oikein hyvän tasonsa puolesta. Nyt peruslounaan kaksi tähteä.

2 kommenttia:

Anonymous said...

Ei se ole ihme että annoksen taso kärsii kun kyseinen ravintola orjapiiskuroi työntekijöitään ja muutenkin kohtelee työntekijöitä ala-arvoisesti. Tästä johtuu myös suuri henkilökunnan vaihtuvuus.

Anonymous said...

onko näin?itse olen käynyt jo monta vuotta ja suurin osa henkilökunnasta on pysynyt samana ja mukavana(: tosin ainakin aikatalossa . aina hyvää ja tasalaatuista on ollut .