2.3.07

2.3. Ichiban Sushi revisited

2.3. Lounas @ Ichiban Sushi (Kamppi)
Listalla: iso lounas (10 sushin lajitelma), 10,90 €
alkupalaksi misokeitto, 2,00 €

Kampin Ichiban Sushi jatkaa todella suosittuna edelleen. Herkullista, tuoretta ja jopa suoraan katseesi edessä valmistettua sushia on ilo syödä. Palvelu on mutkatonta, joskin vähän hidasta erityisesti siinä alussa -- rahastusvaiheessa. Valitettavasti vuoden alussa tehty hintojen nosto (euro per annos, aika suolaista) on vienyt paikasta pistäytymisen tunnelman, sillä tätä pitää miettiä jo investointina, eikä äkkinäistä, 8 sushin pikalounasta ole enää.

Plussat
+ Tuoretta ja raikasta, vastatehtyä sushia
+ Hyvää
+ Todella hyvää
+ Misokeitto lämmittää kivasti
+ Japanilaisella munakkaalla höystetty sushipala (paras!)

Miikat
- Jonoa kertyy kuin itsestään, tiskipalveluun pitäisi saada ripeyttä, turhaa jonottelua syntyy
- Hintojen nosto on vienyt paikasta parhaan terän, ja toimituksen rahat muualle

Kyssät
? N/A

Saldo
10,90 € isosta lounaslajitelmasta tekee tästä oman rahan luokassa kalliin. Ikävä kyllä. 2€ misokeitto on erittäin hintansa väärti. Tämä on nimittäin niin hyvää, että vanhaa, 9,90 € hintaa suorastaan ikävöi. Semminkin, kun annos on kevyttä (vaikka laihistajalle ei ehkä paras) - eikä tälläisen isonkaan annoksen jälkeen ole rekkamiesoloa, vaan energinen ja ravittu olo. Pointsit kotiin mausta ja kokonaisuudesta, mutta hinta verottaa tästä sen kolmannen tähden.

4 kommenttia:

Anonymous said...

Hei, tämähän on hieno blogi, jos joutuu keskustassa syömään, usein on vaikea löytää sopivaa paikkaa. Olisi hienoa, jos voisitte vielä laittaa katuosoitteen: pelkällä paikan nimellä on tällaisen satunnaisen ruokailijan vaikea suunnistaa. Kiitoksin ja hyviä ruokailuja,
t. s

Anonymous said...

Lisää sushipaikkojen arvosteluja meille sushifanaatikoille! Helsingissä on pakko olla vino pino piilossa olevia helmiä.

Toimitus said...

Kiitoksia molemmille koko toimituksen väeltä.

Itseasiassa tuolla ensimmäisen kommentin idealla mekin lähdimme liikkeelle. Sopivaa paikkaa kun oli aika vaikea löytää, vaikka joka päivä melkein ulkona syökin ja vaikka ne kaikki paikat tuntuvat olevan tässä vierellä.

Sushipaikkoja tulee käytyä aika harvakseltaan läpi, jostain syystä. Mutta kun kerran pyydetään, niin tottahan me sitten käymme kevään aikana useammassakin. Ajan, jalkojen ja kelin salliessa lounaalle voi mennä vähän pitemmällekin. Kyllä sushkipaikkoja riittää.

Ja tietysti, lukijoitten vinkit käymisen arvoisista paikoista ovat enemmän kuin tervetulleita.

Hyviä lounaita ja tuulia toivoen :)
Toimitus

ps. yritämme muistaa jatkossa nuo katuosoitteet (t. kauppakeskuksen), kyllä siitä apua aina on.

Anonymous said...

Kokeilkaapa Kämpin keskuksen Zen Sushia, päihittää Ichibanin!