13.3.07

13.3. Via

13.3. Lounas @ Via
Listalla: "Perfect Lunch", vähähiilihydraattinen ateria: Ahvenen fileetä, fenkoli-tomaattisalaattia, valkoviinikastiketta ja mansikka-kirsikkajuoma 14,50€.

Via sattui matkan varrelle tänä kauniina tiistai-päivänä, ja kokemus oli kokolailla positiivinen. Ravintolan miljöö ei ole paras mahdollinen ja tunnelma on kuin ison firman lounasruokalassa. Pelkistetty sisustus on jäänyt liian pelkistetyksi ollakseen trendikäs ja leivät tuodaan pöytään samanlaisessa servettialusteisessa leipäkorissa mitä tapaa Esson kahvilassa. Hinnat ovat kuitenkin kohtuukovia, mikä antaisi odottaa ympäristöltä hieman korkeampaa tasoa. Palvelu toimi neutraalisti; ei hyvää tai pahaa sanottavaa. Ruoka tuli kohtuuripeästi, mutta leipien kanssa jäätiin kaipaamaan voita/öljyä&suolaa. Erityisen positiivista on lounasannos, joka on tehty noudattaen vähähiilihydraattisia periaatteita - Karppaajat, tämä on teidän paikka! Annoksen sai ilman valkoviini-kerma-kastiketta, joten tämä sopi laihistajalle myös erittäin hyvin. Kevyttä ja hyvää!

Plussat
+ VHH annos kokonaisuudessaan, hyvät ja tuoreet ahvenfileet
+ Mansikka-kirsikkajuoma toi lounaalle uutta ylellistä hehkua
+ Hyvät kasvikset ahvenfileiden alla
+ Onnistunut valkoviinikastike
+ Visuaalisesti kaunis annos

Miikat
- Osassa ahvenfileitä oli aika paljon ruotoja
- Tuoreet vihannekset puuttuivat annoksesta
- Annos melko pieni

Kyssät
? N/A

Saldo
Hinta ja laatu ei ihan kohtaa. 14,50€ on jo aika tyyris lounas, ja tällä annoskoolla ympäristö ja palvelu olisi pitänyt olla huomattavasti parempi kompensoidakseen hintaa. Annos oli kuitenkin hyvä, ja VHH periaate toi lisäpisteitä. Tänne voisi tulla uudestaan, mutta ei kovin usein ainakaan omalla rahalla. Via, deux points.

0 kommenttia: