27.6.08

27.6. BBQ Housen nopea ulkofilecheck

27.6. Lounas @ BBQ House, Kamppi
Listalla: Ulkofile, uunijuurekset, valkosipulivoi, 23€

Hieman kovasta hintapolitiikastaan huolimatta Kampin BBQ House toimii lounaspaikkana varsin hyvällä suorituskunnolla. Hyvän lihan nälkään täältä löytyy keskimäärin taidolla tehty, sujuvasti paistettu ja yleensäkin maukas annos.

Plussat
+ Todella ihanasti paistettu ulkofile, kertakaikkiaan herkullinen ja riittävän maustettu
+ Valkosipulivoi

Miikat
- Pikkusen ideattomat uunikasvikset (porkkanaa 2/3 = haloo!)

Kyssät
? Miekkakala, joka oli grillilistalle eksynyt. Kalaa jos listoilla on jatkossakin, sitä tullaan ahkerasti testaamaan.

Saldo
23 € hintaan rima on todella korkealla. Annos oli kuitenkin erittäin herkullinen ja kokonaisuus olisi ollut vieläkin parempi, jos uunikasviksissa olisi ollut ideaakin. Nyt mustajuuri (?) oli mainio, mutta porkkana boring (ja korkean GI:n settinä jäi Toimitukselta väliin). Tylsästä kasvispuolesta huolimatta mallikas ja äärimaittava lounas, nopealla palvelulla. Kaksi tähteä.
**

2 kommenttia:

Anonymous said...

Jotenkin on sellainen tunne, että teillä on painopiste alkanut siirtyä n. lounassetelihintaisista lounaista reippaasti kalliimpiin ja/tai à la carte-annoksiin. "Oman rahan lounas" on toki joustava käsite mutta ainakin meidän työporukallamme on se linja, että kovin montaa kymmentä senttiä ylimääräistä ei lounarin päälle makseta, ellei ole sitten varsin hyvää syytä - valinnanvaraa kun kerran on.

OK, onhan toki virkistävää tietää, millaista lounasta esim. 5-7 euron lisäinvestoinnilla saisi mutta miten olisi laittaa blogiin pieni kysely siitä, paljonko bloginne lukijat normaalisti käyttävät rahaa lounaaseen. Kategorioita voisi olla ihan "omat eväät"- ryhmästä take away patongin/salaatin (~5€) kautta pariin lounassetelihintaluokkaan ja siitä ylöspäin.

Toimitus said...

Moi!

Aivan loistava ehdotus tuo lounashintagalluppi. Laitetaan heti pydeen.

Ja kun nyt mainitsit, niin hinnoissa ei tosiaan ole tarkoitus olla vain "ison oman rahan" lounasblogi edelleenkään. Viimeviikkojen kiireet vaan Toimituksella ovat tarkoittaneet lähinnä just takeaway-puolta (lähintä takeaway-tiskiä ei viitsisi kovin montaa kertaa peräkkäin kyllä arvostella), ja silloin on tuntunut hyvältä maksaa enemmän kun viimein ehtii taas oikeaan pöytään.

Mutta, ei hätää, meno jatkuu viimeistään elokuussa taas vanhalla mallilla. Toimituskuntaa saatetaan ehkä laajentaakin, jotta saadaan vielä kattavampi otanta. Uusia paikkoja kun on perustettu kovalla tahdilla.