26.5.08

26.5. Belge recheck

28.5.2008 Lounas @ Ravintola Belge
Listalla: sinisimpukoita chili-kookoskastikkeella, 15,90 €
Possun ulkofile, punaviinikastike, kasvikset, 12,90 €

Uusintakäynti Belgeen tuli ajankohtaiseksi vaativan simpukannälän muodossa. Edellisen käynnin tasoon ei kuitenkaan ihan päästy, ja low carb / low gi -ateriointia ajatellen kokonaisuus jätti toivomisen varaa. Positiivista olivat erityisesti kastikkeet ja alkukeitto.

Plussat
+ Kookos-chilikastike, jota koko Toimituksen voimin maisteltiin
+ Punaviinikastike
+ Alkupalapöydän kermainen parsakaalikeitto

Miikat
- Kuolleet simpukat (näitä oli oikeasti se 10kpl)
- Em. "ruokavaliovaraus"

Kyssät
? N/A

Saldo
15,90 € simpukat ovat yksi kaupungin parhaista lounastarjouksista - edellyttäen että belgialaiseen tapaan tehdyt kasarisimpukat ovat juuri se mitä haluat (ja että tuuri kuolleitten nilviäisten kanssa on vähän parempi kuin Toimituksella tänään). 12,90 € possun ulkofile oli omaan rahaansa nähden hyvä, mutta kun kasvikset olivat lähinnä porkkanaa, jäi vähähiilihydraattipohjalta otettu annos pelkän lihan (ja erittäin hyvän punaviinikastikkeen varaan. Kokonaisuus kuitenkin ok, pettymyksistä huolimatta. Kaksi tähteä, niukin naukin.

2 kommenttia:

Anonymous said...

Miksette te enää arvioi paikkoja sanallisesti, miksi pelkät tähdet?

Toimitus said...

Moi!

Hyvä kun kysyit. Ja syynä ihan yksinkertaisesti se, että Toimittajat ovat olleet niin tolkuttoman kiireisiä viimeiset ajat. Ikävä kyllä. Tarkoitus on siis postata nopeat paikan päältä (mobiilisti) ja viimeistellä kunnon käyntiraportti heti kun ehdimme.

Ja heti kun kiire helpottaa, niin teemme taas kerralla täysverisiä raportteja.