22.8.07

22.8. Äänestys on ratkennut: Q2 paras lounasravintola on....

Kansa on puhunut. Huhti-kesäkuun parhaimmiksi testatuista ravintoloista te, lukijamme olette valinneet suosikkinne.

Jo toista kertaa peräkkäin voittaja on Kampin kauppakeskuksen I Love Food.

Onneksi olkoon siis I Love Foodille! Sertifikaatit ja onnittelumme toimitamme ensitilassa ravintolaanne. Ja tulemme ihan lounaallekin, taas ;).

Kovimman haasteen antoivat kakkossijan jakavat Rautatientorin etelä-amerikkalainen Maya Bar & Grill sekä Aleksin sisäpihan Grande Grill. Seuraavista sijoista tulikin sitten tasaväkinen, ja niin Casino Piazza, Don Corleone, Loiste, Serata kuin Villa Thaikin sijoittuivat samalle sijalle. Viimekerralla hyvin pärjännyt .temp jäi tällä kertaa Vian, Filmitähden, Vltavan ja Bistro du Marinin kanssa häntäpäähän.

Myös vaihtoehto "joku muu" sai kosolti ääniä, vaan ei yhtään nimettyä. Toimitus lupaa pystyttää pikapuoliin myös "All time favorite poll":in, johon te lukijat voitte ehdottaa omaa suosikkipaikkaansa suoraan nimellä.

Top-3 vielä tässä
1. I Love Food (26.7% äänistä)
2. Maya bar & grill (15.5%)
2. Grande Grill (15.5%)

Onnittelut vielä kerran voittajalle, sekä isot kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille.

XOXO: Toimitus

1 kommenttia:

Unknown said...

Yritin kyllä "joku muu" vaihtoehtoon Trocaderoa laittaa (jota suosittelinkin), mutta ilmeisesti jossain kohtaa kävi joku fiba. Tiedä sitten oliko äänestyksen päässä vai täällä päässä. Toisaalta, jos kukaan ei ole nimennyt "joku muu" -valintaansa...