4.7.07

4.7. Äänestä Q2/2007 paras lounasravintola!

4.7. Äänestys: Q2/2007 paras lounasravintola
On tullut aika avata perinteinen neljännesäänestys!

Nyt te, lukijamme saatte äänestää kuluneen kauden parasta lounasravintolaa. Toimituksen esivalitsemalta listalta löytyy nyt kolmetoista (13) lounaspaikkaa, jotka olemme huhtikuun alusta kesäkuun loppuun (Q2/2007) välisenä ajanjaksona parhaimmiksi lounaiksi todenneet.

Shortlistalle päästäkseen ravintolan on täytynyt tarjota meille kolmen tähden arvoinen oman rahan lounas, tai saada meiltä maininta "suosittelemme". Uusia ansiokkaita tulokkaita on runsaasti. Q1-äänestyksessä pärjänneet I Love Food (Q1 paras), .temp ja Serata ovat nyt haasteen edessä. Siispä äänestämään!

Äänestys on avoinna elokuun alkuun (tulokset siis lomien jälkeen). Sano sinäkin sanasi, anna äänesi, sillä parhaaksi valittu ravintola palkitaan Listalla Tänään - oman rahan lounasblogin kunniakirjalla.

Villinä korttina listalla on vielä vaihtoehto "joku muu", joten jos olet syönyt muut shortlistatut hakkaavan lounaan, eikun rasti siihen ruutuun. (Ja ehdottomasti vaihtoehtosi sitten kommenttina tähän postaukseen).

Äänestyslomakkeen löydät nyt palstalta ylimpänä, ennen tuoreimpia arvosteluja.

2 kommenttia:

Anonymous said...

Kyllä paras ehdottomasti on Trocadero Uudenmaankadulla, joka on jäänyt teiltä tyystin testaamatta. 6,50e listan vakioruuat, 7e tai 7,50e sitten päivän spesiaali. Alkusalaattipöytä kaupungin parhaimmistoa.

Toimitus, sinne hetimiten.

Ja kiitos kiinnostavasta blogista, keskustalounastajalle hauskaa lukemista ja loistava inspiraation lähde.

Toimitus said...

Kiitokset kommentista ja ravintolasuosituksesta. Ja Toimitus kävikin sitten samantien paikan päällä katsastamassa Trocaderon. Tälläisin tuloksin.

Kiitokset, Toimitus.