29.11.06

29.11. Baker's (Café Bar)


29.11. Lounas @ Baker's (Café Bar)
Listalla: Lohikeitto, 6€

Baker'sin isoa lounasta nopeampi, näppärämpi ja kylmään syyssäähän osuvampi vaihtoehto on usein käydä vetämässä keitot (sic!) katutason kahvilan puolella. Kuuden euron hintaan tarjolla on viikonpäivän mukaan vaihtuva keittolounas. Annoksen saa tilauksesta käytännössä nopeammin eteensä pöytään kuin monessa pikaruokamestassa. (Hei, kamoon, millon X-burgerissa olisi jotain oikeasti tarjolla muuten kuin "mä tuon sen pöytään" -selityksen kera?). Tunnelma on ihan kiva - kahvilasta on kyse, eli ei perinteistä ravintolatuntua, mutta mukava kuitenkin.

Plussat
+ Keitto hyvää ja kuumaa
+ Lohikeitossa pitää olla lohta tarpeeksi. Tässä on.
+ Hyvä, tuore leipä (useampaa sorttia omasta leipomosta)
+ Tuore, hyvä salaatti
+ Nopea!

Miikat
- Perunat. Perunat ei ole mielestämme al dente -ruokaa, ei varsinkaan keitossa.
- Liemi olisi saanut olla vähän kermaisempi. (Ja kun sanotaan vähän, niin tarkoittaa, että tuhdimpi, pehmeämpi ja ruokaisampi liemi, kyllä kiitos, muttei sitä perus-ällö-kermaa-tulee-korvista-kermalientä, jota monessa tarjotaan).


Kyssät
? Pitäiskö olla vähän suolaisempaa keiton jo valmiiksi?
? Canal+-urheilukanava hiton isolla screenillä. Joo, kuuluuhan se konseptiin, muttei se lounasintoa herätä, katsoa Ruotsin liigan lätkäottelua....

Saldo: Kuuden euron annokseksi ei oikeesti voi valittaa mistään. Hyvää tuoretta leipää, hyvää lohikeittoa, tuoretta salaattia.... mikä tässä voi mennä vikaan. Nix. Eli rahansa väärti ja moneen muuhun 6€ optioon verrattuna parempikin.

0 kommenttia: